Badkamer laten plaatsen en badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer laten plaatsen die volledig aan uw verwachtingen voldoet? EKVS luistert naar uw wensen en heeft oog voor detail. Wij plaatsen uw badkamer van de eerste leidingen tot de laatste kranen.

Badkamerrenovatie

Uw oude badkamer renoveren transformeren in een stijlvolle droombadkamer? Uw badkamerrenovatie is in gouden handen bij EKVS uit Beringen, ook als het om een kleine ruimte gaat. Het resultaat: ultiem comfort en het grootste gebruiksgemak gegoten in een eigentijds concept voor gegarandeerd jarenlang waterplezier. Contacteer EKVS voor een badkamerrenovatie en al uw andere  badkamerwensen.

Doorheen de jaren groeide onze regio uit tot Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Gezien de jarenlange ervaring in badkamers plaatsen en badkamerrenovaties, zijn wij actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. U kan beroep doen op ons in de ruime regio rond Beringen, Leopoldsburg, Houthalen, Hechtel-Eksel, Haacht, Kampenhout, Keerbergen, Westerlo, Geel en verder!

VOOR

VRAAG ONS UW OFFERTE VOOR DE PLAATSING VAN UW BADKAMER OF BADKAMERRENOVATIE in de ruime regio rond Beringen, Kampenhout, Haacht, Keerbergen etc!